Dit zijn boeken die ik in opdracht gevouwen, en verkocht heb.

uit 2013 tot 2018 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Katje

2018

Een verjaardagskado, aan de hand van een foto.

Matroesjka poppen

2018

Een verjaardagskado voor een vriendin die matroesjka poppen spaart. Ik heb de vorm van de poppen uitgebeeld, maar ook het idee, door een klein boekje in een groot boek te plaatsen.

JMFK

2017

Een kado voor een designer en zijn gezin. De letters zijn gevormd als ipad toetsen.

LOOK

2017

Dit is een kado voor een opticien, die op latere leeftijd het zilversmeden en het lezen van science-fiction heeft opgepakt. Het ontwerp vormt een synthese van al deze liefhebberijen. Verkocht voor 175 euro.  

miniatuur hartje

2017

Het miniatuurboekje is handgemaakt, de kaft is van gerecycled materiaal. De maker van het boekje vroeg mij om er een hartje in te vouwen; ik vond het wel een uitdaging om er daarbinnenin nog een minihartje bij te vouwen! Geruild voor een ander miniatuurboekje.

BOOKS

2016

Mijn eerste ontwerp, opnieuw gemaakt voor een meisje dat verzot is op lezen en het dolgraag op haar kamer wilde zetten. Verkocht voor 50 euro; dit is een van mijn eenvoudigste ontwerpen.

CB

2015

Dit is een verjaardagskado voor CB, die haar hele leven heeft gewijd aan lezen voor kinderen.    Verkocht voor 150 euro.

Awareness ribbon

2014

Dit werk heb ik gemaakt voor iemand die haar zieke vriendin een hart onder de riem wilde steken. Ik was blij met die opdracht, en hoop dat het geholpen heeft. Verkocht voor 80 dollar.

BOEK

2014

De vraag was naar een kunstwerk met het woord 'boek'. Daarom heb ik een boek over kunstwerken genomen. Omdat het een fors boek was, wilde ik het woord ook massief laten overkomen. Dat heb ik met perspectief gedaan: de 'B' en de 'K' lijken om de hoek te staan. verkocht voor 120 euro.

Reading II

2014

Net als 'Reading', een silhouet van een lezende vrouw, in een boek gevouwen. Ook hier zijn de kleinste details gevormd door vouwtjes van minder dan een millimeter in een enkele pagina. Een bewonderaar vroeg naar 'reading' als kado voor zijn vrouw, ik heb het ontwerp aangepast zodat het meer op haar leek.    Verkocht voor 300 dollar.

Happy birthday Bug

2013

Dit boek was voor de verjaardag van Bug, een jongetje dat veel van lezen houdt. Daarom heb ik zijn naam in ronde, speelse letters gemaakt. Verkocht voor 100 dollar.