Ik recycle tijdschriften, door er op intuitieve wijze de schaar in te zetten. Door allerlei kleuren en patronen in onverwachte vormen te combineren ontstaat een nieuwe betekenis. De originele collages zijn A4, maar door de haarscherpe foto's van Jan Visser zijn ze ook op grotere formaten te printen.

uit 2017 tot 2017 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Fragments I

2017

Samengesteld uit fragmenten van tijdschrift illustraties: regenwoud, water, diverse doeken, en letters op rode achtergrond. Fotoprint te koop via schaduwlichtje.werkaandemuur.nl.

Fragments II

2017

Collage van tijdschrift illustraties: de achtergrond is samengesteld uit ruwe diamanten, water en zeebodem; de groene vormen zijn geknipt uit vegetatie en noorderlicht. Hier en daar zijn in het groen nog sterren te zien! Fotoprint te koop via schaduwlichtje.werkaandemuur.nl; zie onder 'links'. 

Fragments III

2017

Collage van tijdschrift illustraties: samenstelling van de elementen aarde, water, lucht en vuur. Fotoprint te koop via schaduwlichtje.werkaandemuur.nl; zie onder 'links'.   

Fragments IV

2017

Collage van tijdschrift illustraties: een aquarium impressie van diverse onderwater foto's. Fotoprint te koop via schaduwlichtje.werkaandemuur.nl; zie onder 'links'. 

Fragments V

2017

Collage van tijdschrift illustraties: samengesteld uit archeologische illustraties en diverse blauwe patronen. Fotoprint te koop via schaduwlichtje.werkaandemuur.nl; zie onder 'links'. 

Fragments VI

2017

Collage van tijdschrift illustraties: een landschap gecreeerd van diverse lagen natuurfoto's, aangevuld met paarse vormen. Fotoprint te koop via schaduwlichtje.werkaandemuur.nl; zie onder 'links'. 

Fragments VII

2017

Collage van tijdschrift illustraties: samenspel van diverse verlaten landschappen, gecombineerd met voorwerpen in dezelfde tint. Fotoprint te koop via schaduwlichtje.werkaandemuur.nl; zie onder 'links'. 

Fragments VIII

2017

De vormen in deze collage zijn geknipt uit een tijdschrift voor wetenschapspromotie. Fotoprint te koop via schaduwlichtje.werkaandemuur.nl; zie onder 'links'.